| |
The time now is Mon 06 Sep 2010, 10:39
All times are UTC + 2 (DST in action) |
| Author |
Message |
sn00py
alfa domar

Joined: 28 Apr 2007 Posts: 4778 Location: Beograd, Stari Grad
|
Posted: Sat 10 Jul 2010, 13:15 Post subject:
Ponovo radi bioskop! |
|
|
Obizrom da ovaj forum ima dva administratora koji blage veze sa tim IT stvarima nemaju, forum nije radio par dana.. Srecom kvar je lociran, hosting istekao, produzen je, sada sve radi!
Keep on rollin!
_________________ Jeli Avakse kako ti to sve vidis? Ti si video kad je Prasak ubijen, kad je ludi Zeks skocio kroz prozor, kad je Duja iz zasede uhvatio hemicarku za bulju, kad je Banjaluki goreo mercedes, i kad je Mira pusila Ganguli, u kolima.. Da brate i to, jeli kako ti to uvek sve vidis, a mi nikad ne? Brate, to je vas problem, ja znam da sam video leteci tanjir.. Kako izgleda? Brate, to je plavicasto, i kad se okrene ovako, nestane.. Ne seri da nestaje?? Duvaj ga Sumpore! Alo bre covece jel si normalan, vidi kolki je Beograd, i ti si jedini video leteci tanjir, jel ti to nesto govori? Da! Sta??? Da sam video jebeni leteci tanjir!! Sto lazes bre??? Ti si bre slepac!!
|
|
|
Back to top
|
|
 |
BGILLEGAL
honda parking majstor, tajp er

|
Posted: Sat 10 Jul 2010, 19:53 Post subject:
|
|
|
Ko finansira to
Jel neki DVV stajl, sad je forum kao samo vas i te fore
|
|
|
Back to top
|
|
 |
RiStA
Saban Bajrami

|
Posted: Sat 10 Jul 2010, 21:14 Post subject:
|
|
|
ma reko sam ja odma,ima da ga ukradu i prodaju posle... xD
ACAB
|
|
|
Back to top
|
|
 |
sn00py
alfa domar

Joined: 28 Apr 2007 Posts: 4778 Location: Beograd, Stari Grad
|
Posted: Sat 10 Jul 2010, 21:22 Post subject:
|
|
|
| BGILLEGAL wrote: |
Ko finansira to
Jel neki DVV stajl, sad je forum kao samo vas i te fore  |
Onaj koji je od pocetka i finansirao..
@rista
Pa naravno, mi tako funkcionisemo, opstenarodno poznato!
_________________ Jeli Avakse kako ti to sve vidis? Ti si video kad je Prasak ubijen, kad je ludi Zeks skocio kroz prozor, kad je Duja iz zasede uhvatio hemicarku za bulju, kad je Banjaluki goreo mercedes, i kad je Mira pusila Ganguli, u kolima.. Da brate i to, jeli kako ti to uvek sve vidis, a mi nikad ne? Brate, to je vas problem, ja znam da sam video leteci tanjir.. Kako izgleda? Brate, to je plavicasto, i kad se okrene ovako, nestane.. Ne seri da nestaje?? Duvaj ga Sumpore! Alo bre covece jel si normalan, vidi kolki je Beograd, i ti si jedini video leteci tanjir, jel ti to nesto govori? Da! Sta??? Da sam video jebeni leteci tanjir!! Sto lazes bre??? Ti si bre slepac!!
|
|
|
Back to top
|
|
 |
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|
|